2020年度第5回TINDAS研究会(歴史変動班)のお知らせ

下記の要領で2020年度第5回TINDAS研究会の開催(zoomミーティング)を予定しております。

参加をご希望の方は、2020年10月6日までに、お名前、ご所属、連絡先メールアドレスを、TINDAS事務局までメールでお送りください。
TINDAS事務局:officetindas[at]gmail.com
送信の際は、[at]を@に置き換えて送信してください。

We will have the following online (zoom) seminar on 9 October 2020 (Friday). If you are interested in joining us, please send your name, the name of your institution, and your email address to TINDAS office by 6 October 2020.
TINDAS office:officetindas[at]gmail.com
Please replace[at]with @ when you send an email.

2020年度第5回TINDAS研究会
Gastronomy and State in Early Modern and Modern South Asia
Date and Time: 9 October 2020 (Friday)
8:00PM-9:30PM (Japan) / 4:30PM-6:00PM (India)